Magyar Ă©telek

Egyéb







Szalonnás májszeletek

A májból és a szalonnából 8 szeletet vágunk. A szalonna bőrét levágjuk, és a szalonnát serpenyőben kevés zsírban ropogósra sütjük. Melegen tartjuk. A szalonnazsírhoz hozzáadjuk a többi zsírt, s ebben megsütjük a sózott, borsozott lisztben megforgatott májszeleteket. Tálra rakjuk, rátesszük a szalonnaszeleteket és egy kevés sült zsírral meglocsoljuk. Amikor elkészült, azonnal tálaljuk.

Hozzávalók:
- 70 dkg sertésmáj
- 20 dkg hĂşsos szalonna
- 5 dkg zsĂ­r
- 5 dkg liszt
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2011-02-06



 20 

Összesen: 30 db




Magyar Ă©telek
Belsőségek


Látogatók száma: 732064