Magyar ételek

Egyéb







Tálonsült máj

A májat, a sertéshúst, a füstölt szalonnát, a vöröshagymát, fokhagymát először feldaraboljuk, majd kétszer megdaráljuk. Megsózzuk, és teszünk bele egy mokkáskanál Őrölt koriandermagot. A zöldpetrezselymet finomra vágjuk, és a tojással együtt a húsos masszába keverjük; tűzálló tálra tesszük, lesimítjuk 4 szelet császárhússal. A tálat befedjük vagy alufóliával lezárjuk, vízzel telt edénybe állítjuk, és a sütőben 1 1/2 óra hosszat sütjük. A sütőben hagyjuk kihűlni.

Hozzávalók:
- 50 dkg sertésmáj
- 20 dkg füstölt szalonna
- 25 dkg sertéshús
- 1 db vöröshagyma
- 1 csomó petrezselyem
- 1 gerezd fokhagyma
- 4 szelet császárhús
- 1 db tojás
- só, törött bors, koriander vagy gyömbér, babérlevél

A közzététel dátuma: 2011-02-08



 22 

Összesen: 30 db




Magyar ételek
Belsőségek


Látogatók száma: 725517