Magyar Ă©telek

Egyéb







Tojásos vese

A vesét kettévágjuk, eres részeitől megtisztítjuk, megmossuk és 25-30 percen át hideg vízben áztatjuk, majd megdaráljuk. A reszelt vöröshagymát a zsírban üvegesre pirítjuk, belerakjuk a darált vesét, megszórjuk pirospaprikával és törött borssal, egy kevés vízzel 30 percig lefedve pároljuk. A tojásokat megsózva felverjük, ráöntjük a már megpuhult vesére, addig sütjük, amíg egy kissé össze nem áll. Savanyúsággal tálaljuk.

Hozzávalók:
- 2 db sertés- vagy 1 db marhavese
- 1 db nagy hagyma
- 2 dkg zsĂ­r
- 2 db tojás
- sĂł, pirospaprika, bors


A közzététel dátuma: 2011-02-11



 25 

Összesen: 30 db




Magyar Ă©telek
Belsőségek


Látogatók száma: 708795