Magyar Ă©telek

Egyéb







Tűzdelt csemegemáj

A sertésmájat egészben tűzdeljük meg füstölt szalonnával, lehetőleg a belső részét. Göngyöljük fel úgy, hogy a szalonnás rész belül legyen. Csavarjuk körül cérnával, hogy szét ne essék. Vajban megpirítjuk, adunk hozzá apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát, zöldpetrezselymet, apróra vágott főtt császárhúst. Meghintjük egy kevés liszttel, föleresztjük fehérborral, adunk hozzá 1 kanál paradicsompürét, és készre pároljuk.

Hozzávalók:
- 50 dkg máj
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 kiskanál vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- 10 dkg császárhús
- 1 kanálka liszt
- 1 dl fehérbor
- 1 kanál paradicsompüré

A közzététel dátuma: 2011-02-13



 27 

Összesen: 30 db




Magyar Ă©telek
Belsőségek


Látogatók száma: 718949