Magyar Ă©telek

Egyéb







Zöldbabos szívragu

A szívet zöldséges lében megfőzzük. Olajban megpirítjuk a hagymát, liszttel megszórjuk. A főzőléből fölengedjük és felforraljuk. Hozzákeverjük a metéltre vágott szívet, a főtt sárgarépát, a gombát és a zöldbabot. Megfűszerezzük, és még egyszer átforraljuk. Petrezselymes burgonyával tálaljuk.

Hozzávalók:
- 75 dkg sertésszív
- 30 dkg vegyes zöldség
- 10 dkg hagyma
- 5 dkg liszt
- 1 kanál ketchup
- 20 dkg zöldbab
- 20 dkg gomba
- só, babérlevél, citromlé, majoránna, olaj, petrezselyem

A közzététel dátuma: 2011-02-16



 30 

Összesen: 30 db




Magyar Ă©telek
Belsőségek


Látogatók száma: 725461