Magyar Ă©telek

Egyéb







Almás csirke

A csirkét egészben hagyjuk, és belecsúsztatunk két almát. Az üreget hústűvel vagy fogpiszkálóval összetűzzük. Kívülről megsózzuk, és a bőre alá - különösen a mellrészen és a combnál - tisztított mandulaszemeket dugdosunk. A csirkét alufóliába csomagoljuk, és nagysága szerint 35-40 percig a sütőben sütjük. Végül a fóliát felül kibontjuk, és megpirítjuk a húst. Nagyon szépen megpirul a csirke, ha pirítás előtt a bőrét vajjal bedörzsöljük. Grillsütőben is süthetjük.
 
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 1-2 alma
- 10 dkg mandula
- sĂł, vaj

A közzététel dátuma: 2009-05-19



 2 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 699734