Magyar Ă©telek

Egyéb







Badacsonyi csirkecomb

A csirkecombokat (vagy melleket) vágjuk ketté és kevés olajban, megborsozva, hirtelen süssük szép pirosra. Tűzálló tál aljára terítsünk néhány vékony szalonna szeletet, rá a megsütött húsokat, erre ismét a szalonnát. Ráöntjük a narancs levét és a bort, sütőbe tesszük és fél óráig fedő alatt pároljuk. A tejfölt ezután keverjük a levébe. A sütőbe visszahelyezve, sűrűn locsolgatva pirosra sütjük.
 
Hozzávalók:
- 1 kg csirkecomb
- 10 dkg füstölt, húsos szalonna
- 1 db narancs
- 2 dl badacsonyi kéknyelű bor
- 1 pohár tejföl
- só, törött bors, olaj

A közzététel dátuma: 2009-05-23



 7 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 709322