Magyar Ă©telek

Egyéb







Bazsalikomos jérce

A combokat kettévágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, lisztben megforgatjuk és kevés olajban rózsaszínűre sütjük. Kiszedjük a serpenyőből és tűzálló tálra rakjuk. Pecsenyezsírban üvegesre párolunk 1 db finomra vágott vagy reszelt vöröshagymát, teszünk hozzá 1 gerezd zúzott fokhagymát, apró kockára vágott zöldpaprikát és paradicsomot, sót, törött borsot, egy csipet bazsalikomot és rozmaringot, 1 kanál ketchupot, 1 kiskanál mustárt. Néhány percig forraljuk. Kevés vízzel hígítjuk a tálon levő húsra öntjük, és a tálat lefedve, puhára pároljuk.
 
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkecomb (vagy mell)
- 5 dkg liszt
- 1 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 db hámozott paradicsom
- 2 db zöldpaprika
- 1 kiskanál ketchup
- 1 kiskanál mustár
- 1 csipetnyi bazsalikom
- só, törött bors, rozmaring

A közzététel dátuma: 2009-05-24



 9 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 719305