Magyar Ă©telek

Egyéb







Bánáti csirke

A zsírt megolvasztjuk, belerakjuk a feldarabolt csirkét, és fedő alatt fél puhára pároljuk. Közben a füstölt szalonnát apró kockákra vágjuk, félig kiolvasztjuk, felhasználásával lecsót készítünk, de a paprikát nem sütjük puhára, a paradicsomot csak előkészítjük, de nem tesszük bele. A félig puha csirkét zsírjára sütjük, pirospaprikát adunk hozzá, meg a hagymás szalonnazsírban átforgatott paprikát, paradicsomot, és a csirkét puhára pároljuk. Sós burgonyakörettel tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 5 dkg füstölt szalonna
- 5 dkg zsĂ­r
- 8 dkg vöröshagyma
- 1 dkg sĂł
- 1 dkg piros paprika
- 50 dkg lecsĂł

A közzététel dátuma: 2009-05-26



 8 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 718894