Magyar Ă©telek

Egyéb







Bohém csirke

A csirkéket feldaraboljuk, megsózzuk, majd egy rész olajban, egy rész vajban szép sárgára pirítjuk. Adjunk hozzá 2 szép póréhagymát, 1 evőkanál vágott zöldpetrezselymet, 4-5 levél tárkonyt, öntsünk rá konyakot, gyújtsuk meg, majd oltsuk el a fehérborral. Adjuk hozzá a feldarabolt gombát, és fedő alatt pároljuk puhára. Szedjük a húsokat előmelegített tálra, a mártásba öntsünk 2 dl tejszínt, 2 tojássárgáját, 3 dkg vajjal jól keverjük el. Tegyünk bele zöldpetrezselymet, apróra vágott tárkonyt, és öntsük a tálra a rakott csirkére.
 
Hozzávalók:
- 2 kisebb csirke
- 2 póréhagyma
- 3 cl konyak
- 1,5 dl fehérbor
- 15 dkg gomba
- 2 dl tejszĂ­n
- 2 tojássárgája
- 5 dkg vaj
- 1 evőkanál olaj
- petrezselyem, tárkony, só

A közzététel dátuma: 2009-05-29



 12 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 709631