Magyar Ă©telek

Egyéb







Borókás gyöngyös pecsenye

Az olajban megpirítjuk a szalonna felét és az apróra vágott hagymát. Hozzáadjuk a zöldségeket karikára vagdosva, valamint a fűszereket és a paradicsompürét. Ha megpirult, fehérborral fölengedjük. A feldarabolt gyöngytyúkot a szalonna másik felével megtűzdeljük, és forró olajban megforgatjuk. A mártásba téve puhára pároljuk. Sült burgonyával tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 gyöngytyúk
- 20 dkg füstölt szalonna
- 2 evőkanál olaj
- 2 fej vöröshagyma
- 1 sárgarépa
- 1 fehérrépa
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 szem borĂłkabogyĂł
- 2 dl fehérbor
- 5 dkg paradicsompüré
- só, bors, petrezselyemzöld, rozmaring, kakukkfű

A közzététel dátuma: 2009-05-30



 13 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 709329