Magyar Ă©telek

Egyéb







BĂşjtatott csirkecomb

A csirkecombokat megsózzuk, és megolajozott tűzálló tálban 30-40 percig sütjük. A lisztet összegyúrjuk a margarinnal, a tojással, egy kevés sóval és annyi tejföllel vagy vízzel, hogy rugalmas tésztát kapjunk. Vékonyra nyújtjuk, téglalap alakúra daraboljuk, és mindegyikbe egy csirkecombot csomagolva, sütőlemezre rakjuk, és a sütőben szép pirosra sütjük. Snidlinggel megszórva tálaljuk. Majonézes vegyes salátát adjunk hozzá. A bújtatott csirke hidegen is jó.
 
Hozzávalók:
- 8 csirkecomb
- 5 dkg vaj
- 20 dkg liszt
- 10 dkg margarin
- 1 tojás
- 2 dl tejföl
- 2 dl olaj
- sĂł

A közzététel dátuma: 2009-06-02



 16 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 710255