Magyar Ă©telek

Egyéb







Citromos csirke

A csirkét feldaraboljuk, és forró olajban hirtelen minden darabot rózsaszínűre sütünk. Mellé tesszük a négyfelé vágott sárgarépát, egy feldarabolt petrezselyemgyökeret, és egy kevés vízzel, fedő alatt, puhára pároljuk. Meghintjük apróra vágott zöldpetrezselyemmel, és a csirkedarabokat előmelegített tűzálló tálra szedjük. Levébe keverjük 1 citrom levét. Egy pohár tejfölbe elkeverünk egy evőkanál lisztet, besűrítjük vele a mártást, felforraljuk, és a csirkedarabokra öntjük.
 
Hozzávalók:
- 1,5 kg-os csirke
- 5 dkg vaj
- 1 sárgarépa
- 1 petrezselyemgyökér
- 1 citrom
- 2 dl tejföl
- 1 evőkanál liszt
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2009-06-04



 18 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 719786