Magyar Ă©telek

Egyéb







Csabai csirkecomb

A kis csirkecombok bőrét az ujjunkkal fellazítjuk. A darált sertéshúst elkeverjük az apróra vágott, üvegesre párolt vöröshagymával, a pirospaprikával, a paprikakrémmel, a paradicsompürével és a tojással. Ha jól elkevertük, a combok bőre alá tömködjük, majd megolajozott tepsibe tesszük. Tetejüket megkenjük egy kevés vajjal, és forró sütőben 30 - 35 percig sütjük.
 
Hozzávalók:
- 8 csirkecomb
- 35 dkg darált sertéshús
- 1 fej vöröshagyma
- 2 kiskanál pirospaprika
- 1 kanál paradicsompüré
- 1 kiskanál Piros Arany paprikakrém
- 1 tojás
- 2 evőkanál olaj
- 3 dkg vaj
- só, törött bors

A közzététel dátuma: 2009-06-06



 20 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 725440