Magyar Ă©telek

Egyéb







Csáktornyai párolt csirke

A csirkét besózzuk, és sütőben szép világossárgára sütjük. Vajban megpirítjuk az apróra vágott leveszöldséget, rátesszük a paradicsomot, fehérborral felöntjük, majd a sült csirkét beletéve, fedő alatt puhára pároljuk. Ha a csirke megpuhult, a zöldséges levet áttörjük, és hozzáadjuk a már megpárolt zöldborsót és apróra vágott főtt spárgát.
 
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 1 csomag vegyes zöldség
- 2 szál spárga
- zöldborsó (konzerv is lehet)
- paradicsom vagy paradicsompüré
- 1 dl fehérbor
- vaj, sĂł

A közzététel dátuma: 2009-06-07



 21 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 709315