Magyar Ă©telek

Egyéb







Csirke batyu

A csirkecombokat a forgóknál bevágjuk, megsózzuk, borsozzuk, s egy kevés pecsenyefűszerrel meghintjük. A fóliát kiterítjük, az aljára nagyon vékony szalonnaszeleteket helyezünk. Erre rakjuk a csirke darabokat. Minden combra teszünk 2 vékony karika vöröshagymát és 1-2 csík zöldpaprikát. Ezután ráhajtjuk a fóliát (duplán visszahajthatjuk), és a sütőben kb. 25-30 percig sütjük. Egy-egy fóliába 2-2 combot tegyünk. Burgonyasalátával tálalhatjuk.
 
Hozzávalók:
- 1 kg csirkehĂşs (8 comb)
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 2 zöldpaprika
- só, bors, pecsenyefűszer

A közzététel dátuma: 2009-06-08



 22 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 699686