Magyar Ă©telek

Egyéb







Domaházi töltött jérce

A csirke zúzáját és máját feldaraboljuk, a reszelt hagymával megpirítjuk. A rizst is megpirítjuk, hozzáadjuk a pirított zúzát, a tojások felvert habját, majd jól elkeverjük. Megtöltjük vele a megsózott csirkéket, tűzálló tálba tesszük, leöntjük forró olajjal, és fedő alatt puhára pároljuk. Ezután levesszük a fedőt, a tojássárgákat elkeverjük a tejföllel, rákenjük a csirkékre, és ropogós pirosra sütjük őket. A csirke belsejében párolódott májas rizzsel körítjük.
 
Hozzávalók:
- 2 csirke
- 20 dkg rizs
- 2 tojás
- 2 dl tejföl
- 1 dl olaj
- 1/2 vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- só, bors, majoránna, szerecsendió

A közzététel dátuma: 2009-06-15



 29 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 718837