Magyar Ă©telek

Egyéb







Erdélyi káposztás pulyka

A pulykadarabokat bedörzsöljük sóval, törött borssal, megtűzdeljük füstölt szalonnával, majd egy kevés olajban, nagy lángon, pirosra sütjük. Teszünk mellé egy babérlevelet, 1/2 vöröshagymát, 2 borókabogyót, egy kevés vízzel felöntjük, majd a tűzálló tálban befedjük savanyú káposztával, és puhára pároljuk. (Alufóliával is betakarjuk.) Időnként saját levével locsolgatjuk. Ha megpuhult, a húsokat felül re helyezzük, és fedő nélkül, nagy lángon pirosra sütjük.
 
Hozzávalók:
- 1 kg pulykacomb Ă©s mell
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1/2 fej vöröshagyma
- 2 szem borĂłka bogyĂł
- 60 dkg savanyú káposzta
- sĂł, bors, olaj

A közzététel dátuma: 2009-06-19



 33 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 709629