Magyar Ă©telek

Egyéb







Fokhagymás jérce

A csirkecombokból és mellekből kivesszük a csontot; amennyire csak lehet, és a húst törött borssal bedörzsöljük; majd olyan olajjal kenjük meg, amelybe egy gerezd fokhagymát is kevertünk. Egy kanál ketchupot simára keverünk a fokhagymás olaj maradékával, és sütés közben ezzel kenegetjük a csirkedarabokat. Még pikánsabb lesz a pecsenye, ha a mártásba egy kevés borecetet, mustárt meg egy mokkáskanál mézet keverünk, de ekkor a sütésnél nagyon vigyázzunk, mert a méztől könnyen elég a hús.
 
Hozzávalók:
- 1 kg csirkehĂşs (comb Ă©s mell)
- bors, fokhagyma, ketchup, olaj, sĂł

A közzététel dátuma: 2009-06-21



 35 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 719273