Magyar Ă©telek

Egyéb







Gesztenyés jérce

A megtisztított, kibelezett csirkét a következő töltelékkel töltjük meg: a válogatott gesztenyét leforrázzuk, és negyedóráig főzzük, majd megtisztítjuk, és burgonyanyomón át nyomjuk. Közben a csirke máját megkaparjuk, és hozzáadjuk a gesztenyéhez. A vajjal, a tojássárgákkal, a zsemlemorzsával összedolgozzuk. Egy kevés reszelt citromhéjjal, finomra vágott petrezselyemmel, sóval, borssal fűszerezzük. Forró sütőben, gyakori öntözés közben, pirosra sütjük.
 
Hozzávalók:
- 1 db nagyobb csirke
- 30 szem gesztenye
- 8 dkg vaj
- 2 tojássárgája
- 2 evőkanál morzsa
- petrezselyem, citromhéj, só, bors

A közzététel dátuma: 2009-06-23



 37 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 725957