Magyar Ă©telek

Egyéb







Gesztenyés töltött jérce

A csirkét belül és kívül sózzuk, borsozzuk. A hagymát és szalonnát - kockára vágjuk. A szalonnát kisütjük, hozzáadjuk a hagymát, a kockára vágott jércemájat, 3 percig együtt sütjük. A kenyeret megpirítjuk, kockára vágjuk, tojással, zöldséggel, petrezselyemzöldjével és gesztenyével serpenyőbe tesszük. Mindent jól elkeverünk, fűszerezzük és röviden fel forraljuk. A jércét a keverékkel megtöltjük, bevajazzuk, és forró olajban megsütjük. A megtisztított sárgarépát kockára vágjuk, hozzáadjuk, az egészet kb. 1 óra hosszat sütjük.
 
Hozzávalók:
- 1 jérce (kb. 1,5 kg)
- sĂł, bors

Töltelék:
- 20 dkg gesztenyepüré
- 1 hagyma
- 5 dkg füstölt szalonna
- 2 szelet pirított kenyér
- 1 tojás
- só, bors, szerecsendió, petrezselyemzöldje
- 5 dkg vaj
- 2 sárgarépa

A közzététel dátuma: 2009-06-24



 38 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 709336