Magyar Ă©telek

Egyéb







Gombás aprólék tál

A hĂşst 8 dl vĂ­zben puhára fĹ‘zzĂĽk. Közben a reszelt hagymát, az aprĂłra vágott fokhagymát Ă©s a negyedekbe vágott gombát zsĂ­rban ĂĽvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a rizst, Ă©s tovább pároljuk egyĂĽtt, vĂ©gĂĽl ráöntjĂĽk a hĂşs leszűrt levĂ©t. Kuktában 12 percig fĹ‘zzĂĽk. A megfĹ‘tt rizst gyöngĂ©den elkeverjĂĽk a kicsontozott aprĂłlĂ©kkal, kizsĂ­rozott jĂ©nai edĂ©nybe tesszĂĽk, tetejĂ©re hintjĂĽk a reszelt  sajtot, az aprĂłra vágott petrezselymet, megszĂłrjuk törött borssal, majd addig sĂĽtjĂĽk, amĂ­g a tetejĂ©n a sajt el nem olvad.
 
Hozzávalók:
- 1 kg aprólék
- 20 dkg gomba
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csomó petrezselyemzöld
- 8 dkg zsĂ­r
- 30 dkg rizs
- 4 dkg sajt
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2009-06-25



 41 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 709604