Magyar Ă©telek

Egyéb







Gombás csirke

A csirke negyedeket megsózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel fűszerezzük, majd megforgatjuk lisztben. Forróolajban ropogósra sütjük, majd kivesszük az olajból. Ezután megpirítjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát, a gombát, barnára sütjük, majd a bort és a paradicsomot is beleöntjük. Visszarakjuk a csirke darabokat, és kis lángon lefedve kb. 35 percig főzzük. Egy kevés lisztet és petrezselymet keverünk bele végül.
 
Hozzávalók:
- 2 csirke negyedekre vágva
- 4 evőkanál olaj
- 1 hagyma finomra vágva
- 1 fokhagyma
- 25 dkg gomba
- 2,5 dl fehérbor
- 1/2 doboz paradicsompüré
- 1 kanál petrezselyemzöld
- só, bors, kakukkfű, liszt

A közzététel dátuma: 2009-06-26



 42 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 699732