Magyar Ă©telek

Egyéb







Hajdú jércecomb

A combokat fűszerezzük. A hagymát, fokhagymát, debrecenit, sonkát és nyers tojást összekeverjük, a combokat megtöltjük ezzel a masszával, tetejükre fél-fél szalonnaszeletet tűzünk. A combokat zsírban aranysárgára sütjük, egy kevés bort aláöntve és félig lefedve kb. 30 percig pároljuk, közben többször öntözzük borral.
 
Hozzávalók:
- 8 csirkecomb
- 1 hagyma
- 1/2 csomĂł petrezselyem
- 1 gerezd fokhagyma (mindez finomra vágva)
- 1 pár debreceni
- 1 tojás
- 15 dkg nyers sonka finomra vágva
- 4 szelet füstölt szalonna
- 2 evőkanál vaj vagy margarin
- 2 pohár fehérbor
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2009-07-07



 51 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 709624