Magyar Ă©telek

Egyéb







Hegyaljai csirke

A csirkét kívül_belül megsózzuk, fűszerezzük. A belsejét majoránnával dörzsöljük be. Magas tűzálló tálba helyezzük, teszünk rá néhány szeletke margarint. Öntünk alá 1 dl bort, és rátesszük a tál fedelét. Pároljuk, és időnként a bort utánaöntjük. Amikor kezd pirosodni, 2-3 hajszálvékony szalonnaszeletet borítunk rá, és ezzel ropogósra sütjük.
 
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 5 dkg margarin
- 2 dl fehérbor
- 3 dkg füstölt szalonna
- só, bors, majoránna

A közzététel dátuma: 2009-07-10



 54 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 719819