Magyar Ă©telek

Egyéb







Ipolymenti töltött pulyka

A tejbe áztatott zsemléket kinyomjuk, a vajjal, a finomra vágott petrezselyemmel, tojással, sóval, borssal, gyömbérrel, pirított hagymás gombával, a májjal elkeverjük. Ezzel megtöltjük a pulykát, behabarjuk, bedörzsöljük sóval, és kis lángon sütjük a sütőben, 2-3 órán át. Közben többször megöntözzük forró zsírral.
 
Hozzávalók:
- 1 pulyka
- 3dkg vaj
- 5-6 zsemle
- 10 dkg vaj
- 2 tojás
- 15 dkg máj
- 15 dkg gomba
- tej, petrezselyemzöld, só, bors

A közzététel dátuma: 2009-07-12



 56 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 699675