Magyar Ă©telek

Egyéb







Kapros jérce

Egy tepsit kibélelünk alufóliával. A csirkedarabokat (a mellet kicsontozva vagy kettévágva) megsózzuk és lerakjuk. Karikára vágott burgonyát rakunk mellé, megsózzuk, és vajdarabkákkal megszórjuk. Három dkg vajat megolvasztunk, majd összekeverjük a finomra vágott zöldpetrezselyemmel, kaporral, metélőhagymával, rozmaringgal és mustárral. Ezzel megkenjük a húsdarabokat. Lefedjük alufóliával és kb. 50 percig sütjük.
 
Hozzávalók:
- 8 csirkecomb vagy mell
- 40 dkg burgonya
- 6 dkg vaj
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- 1 ágacska rozmaring
- só, bors, mustár, metélőhagyma, kapor

A közzététel dátuma: 2009-07-17



 62 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 699725