Magyar Ă©telek

Egyéb







Kapuvári kacsasült

Az apróra vágott hagymát, a félbevágott gombát zsírban üvegesre pároljuk. Belekeverjük a feldarabolt kacsát, a fűszereket és sót, egy kevés vízzel felengedjük és puhára főzzük. Amikor megpuhult, hozzákeverjük a tejfölt, a mustárt, és még 1 percig forraljuk. Párolt rizzsel körítjük.
 
Hozzávalók:
- 1 pecsenyekacsa
- 60 dkg gomba
- 1 fej vöröshagyma
- 1 csapott kávéskanál majoránna
- 1 nagy csomó petrezselyemzöld
- 3 szál zellerlevél
- 1 evőkanál mustár
- 8 dkg zsĂ­r
- 1 dl tejföl
- sĂł

A közzététel dátuma: 2009-07-18



 63 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 733079