Magyar Ă©telek

Egyéb







Karottás csirke

A csirkedarabokat megsózzuk, borsozzuk, megforgatjuk lisztben, megsütjük olajban, és kivesszük. A hagymát, a karottát megpirítjuk, a paradicsompürét és a csirkedarabokat hozzáadjuk, és kis lángon, lefedve, kb. 30 percig pároljuk, szükség szerint levet öntünk utána. Végül a mártást pikánsan ízesítjük. Az ételt spagettivel és reszelt sajttal tálaljuk. Adhatunk hozzá salátát is.
 
Hozzávalók:
- 2 csirke negyedekre vágva
- sĂł, bors, liszt
- 6 evőkanál olaj
- 2 fej hagyma
- 3 karotta kockára vágva
- 1/2 doboz paradicsompüré

A közzététel dátuma: 2009-07-19



 64 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 718879