Magyar Ă©telek

Egyéb







Korhely csirke

A margarinon megpárolunk 15 dkg apróra vágott hagymát, egy másik nagyobb edényben kiolvasztunk 7-10 dkg füstölt szalonnát. A csirkét megfelelő nagyságú darabokra vágjuk, sóval bedörzsöljük, kicsit megborsozzuk, rátesszük a szalonnás hagymára. Hozzáadjuk a kakukkfüvet, babérlevelet, leöntjük egy pohárka pálinkával, jól elkeverjük. Ha már kezd elpárologni, öntünk rá 3 dl bort és fedő alatt puhára, s szép pirosra sütjük.
 
Hozzávalók:
- 1 db csirke vagy csirkecomb Ă©s mell
- 15 dkg apróra vágott vöröshagyma
- 10 dkg füstölt szalonna
- 5 dkg margarin
- 1/2 dl pálinka
- 3 dl bor
- 2 babérlevél
- 10 dkg gomba
- só, bors, kakukkfű

A közzététel dátuma: 2009-07-24



 68 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 709603