Magyar Ă©telek

Egyéb







Narancsos csirke

A csirkéket szalonnával megtűzdeljük, kívül-belül megsózzuk, tűzálló tálra tesszük leöntjük kevés forrózsiradékkal és sütőben fedő alatt szép pirosra sütjük A vajból, lisztből világos rántást készítünk, feleresztjük néhány dl kockából készült húslevessel. Hozzáadjuk a narancs és citrom levét, kevés cukrot, reszelünk hozzá kevés narancs- és citromhéjat és jól felforraljuk Ráöntjük a csirkére és együtt puhára pároljuk.
 
Hozzávalók:
- 2 db csirke
- 5 dkg füstölt szalonna
- 5 dkg vaj
- 1 evőkanál liszt
- 1 narancs
- 1/2 citrom
- 1 csipetnyi cukor
- 2 dl hĂşsleves
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2009-08-02



 78 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 723210