Magyar Ă©telek

Egyéb







Nádasdi csirke

A csirkét feldaraboljuk, megsózzuk, megborsozzuk. Az olajban a hagymát sárgára pirítjuk, rátesszük a csirkét, azt is megpirítjuk és félretesszük. Ezután felöntjük borral, egy kevés vízzel, és puhára pároljuk A megtisztított gombát feldaraboljuk, rátesszük, és kb. 10 percig pároljuk. Szerecsendióval megszórjuk, ráöntjük a liszttel sűrített tejfölt, megszórjuk zöldpetrezselyemmel és tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 25 dkg gomba
- 1 evőkanál liszt
- 1 csokor zöldpetrezselyem
- 1 fej vöröshagyma1
- 1 dl fehérbor
- 1 dl olaj
- 2 dl tejföl
- szerecsendiĂł, sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2009-08-03



 77 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 709078