Magyar Ă©telek

Egyéb







Neszmélyi boros kacsa

A kockára vágott szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a reszelt hagymát, a reszelt zöldséget, és fedő alatt üvegesre pároljuk. Ezután belekeverjük a paprikákat, rárakjuk a húst, nagy lángon megfuttatjuk, megsózzuk, majd ráöntjük a bort, és puhára pároljuk. Körítésnek galuskát, makarónit adhatunk. Tálaláskor a tűzálló tál aljára tesszük a tésztát, ráhelyezzük a húst, s végül ráöntjük a hús levét.
 
Hozzávalók:
- 1 pecsenyekacsa
- 2 fej vöröshagyma
- 15 dkg sárgarépa
- 15 dkg petrezselyemgyökér
- 15 dkg zeller
- 10 dkg füstölt szalonna
- 10 dkg gomba
- 2 dl fanyar vörösbor
- 2 dkg Ă©des pirospaprika
- 1 dkg csípős pirospaprika
- sĂł

A közzététel dátuma: 2009-08-04



 79 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 699738