Magyar Ă©telek

Egyéb







Paprikás csirke

A csirkét feldaraboljuk, egy kis fej reszelt hagymát zsírban világosra pirítunk, pirospaprikával megszórjuk, a csirkét és a zöldpaprikát beletesszük, megsózzuk, és fedő alatt lassan pároljuk. Ha zsírjára sült, a húst a lábas egyik oldalára halmozzuk. A zsírba beleszórunk egy kávéskanál lisztet, egy kissé megpirítjuk, 2 dl vízzel felfőzzük, és a húsokat visszahelyezzük. Tálalás előtt 2 dl tejfölt vegyítünk a mártásba.
 
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 5 dkg zsĂ­r
- 1 hagyma
- 1 dl tejföl
- egy kevés liszt
- 1 db zöldpaprika
- sĂł, paprika

A közzététel dátuma: 2009-08-06



 83 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 725446