Magyar Ă©telek

Egyéb







Pirított gombás csirke

A finomra vágott vöröshagymát, 4 evőkanál olajban megpirítjuk fedő alatt. Beletesszük a csirke darabjait, melyeket sóval, borssal bedörzsöltünk, lisztben megforgattunk, és hirtelen megsütöttünk. Teszünk rá 3 kanál paradicsompürét, egy kicsit ezzel is pirítjuk, majd egy kevés vízzel fölengedjük (csak annyival, hogy mártás sűrűségű legyen). Teszünk bele egy kevés rozmaringot, egy babérlevelet, és fedő alatt, időnként megkeverve, puhára pároljuk. A gombát megpirítjuk, a csirkére tesszük, és néhány percig együtt pároljuk. Sajtos spagettivel tálaljuk. A sajtot kis tálban adjuk hozzá.
 
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 2 fej vöröshagyma
- 1 dl olaj
- 3 kanál paradicsompüré
- 5 dkg liszt
- 1 babérlevél
- 20 dkg gomba
- sĂł, bors, rozmaring

A közzététel dátuma: 2009-08-12



 87 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 709342