Magyar Ă©telek

Egyéb







Rakott csirke

Egy tűzálló tálat beolajozunk, majd az aljára rakunk egy sor burgonyakarikát, erre hagymakarikákat. A csirkét feldaraboljuk, megsózzuk, egy kicsit borsozhatjuk is, majd felét a tálba rakjuk. Erre ismét burgonyakarikát, vöröshagymát, csirkét, paradicsomot rétegezünk. Tetejére rakjuk a maradék, kb. egyharmad burgonyát. Ráöntünk 2 dl, kockából készült húslevest, tetejére vajdarabokat szórunk, enyhén megsózzuk, és fedővel vagy alufóliával lefedve kb. 1 óra hosszat pároljuk. Ezután a fedőt levesszük, és a tetejét pirosra sütjük.
 
Hozzávalók:
- 2 csirke
- 1 kg burgonya
- 4 fej vöröshagyma
- 50 dkg paradicsom
- 1 dl olaj
- 5 dkg vaj
- 2 dl hĂşsleves
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2009-08-13



 88 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 725389