Magyar Ă©telek

Egyéb







Rántott csirke

A csirkét alaposan megtisztítjuk, majd feldaraboljuk. Megsózzuk és 15 percig állni hagyjuk. Lisztben, felvert tojásban, morzsában megforgatjuk (rányomkodni nem szabad!) és forró olajban megsütjük. Az olaj 1epje el a húsdarabokat. Egyik oldalukat fedő alatt takaréklángon süssük, - így finom puha, de ropogós lesz. Zsírban sült burgonyával és uborkasalátával tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 db rántani való csirke (kb. 1,2 kg)
- 3 evőkanál liszt
- 3 tojás
- 15 dkg zsemlemorzsa
- 3 dl olaj
- sĂł

A közzététel dátuma: 2009-08-14



 89 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 700589