Magyar Ă©telek

Egyéb







RĂ©szeges tyĂşk

A tyúkot feldaraboljuk, megsózzuk, és egy kevés forró olajban megpirítjuk. Rátesszük a vörösbort, babérlevelet, bazsalikomot, kakukkfüvet, paprikakrémet. Megsózzuk, és fedő alatt, takaréklángon, jó puhára pároljuk. (Készíthetjük kuktában is.) A húsdarabokat forró tűzálló tálba szedjük, levét besűrítjük 1 kanál liszttel elkevert tejföllel, ízesítjük a citrom levével, és ráöntjük a tyúkhúsra.
 
Hozzávalók:
- 1 tyĂşk
- 1 dl olaj
- 3 dl vörösbor
- 1 babérlevél
- 1 csipet sĂł
- 1 kávéskanál paprikakrém
- 1 dl tejföl
- 1 kanál liszt
- 1/2 citrom leve
- kakukkfű, bazsalikom

A közzététel dátuma: 2009-08-15



 90 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 709646