Magyar Ă©telek

Egyéb







Rozmaringos jérce

A csirkét feldaraboljuk, megsózzuk, borsozzuk, és lisztben megforgatva hirtelen átsütjük. Ezután félretesszük. Zsírjában megpárolunk egy fej hagymát finomra vágva, adunk hozzá egy gerezd fokhagymát (zúzva), 2 apró kockára vágott zöldpaprikát, 2 evőkanál paradicsompürét, sót, rozmaringot, és egy kevés vízzel felengedve néhány percig forraljuk. Ebben a mártásban megforgatjuk a sült csirkedarabokat, tűzálló tálba rakjuk, a maradék mártást ráöntjük. Alufóliával szorosan lefedjük és sütőben kb. 30 percig sütjük. Burgonyával tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 zöldpaprika
- 2 kanál paradicsompüré
- 1 dl olaj
- 5 dkg liszt
- 1 csomó zöldpetrezselyem
- sĂł, bors, rozmaring

A közzététel dátuma: 2009-08-16



 91 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 700606