Magyar Ă©telek

Egyéb







Sonkás csirkemell

A csirkemelleket kicsontozzuk, félbevágjuk és szétterítjük. Enyhén kiverjük, megsózzuk, borsozzuk. A hagymát apróra vagdaljuk, az olajban megpároljuk, rátesszük a gombát, pároljuk majd zsírjára sütjük. A virslit karikára, a szalonnát apró kockára, a sonkát metéltre vágva hozzátesszük, a paradicsompürével együtt kicsit pirítjuk, megszórjuk reszelt sajttal és elkeverjük sóval, borssal, kevés pirospaprikával fűszerezzük. Négy megfelelő nagyságú fóliára tesszük a melleket, elosztjuk rajtuk a ragut és becsomagoljuk. Előmelegített, forró sütőben átsütjük, és azonnal jó forrón tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 4 db csirkemell
- 5 dkg kolozsvári szalonna
- 2 pár virsli
- 5 dkg füstölt sonka (vagy tarja)
- 1 közepes vöröshagyma
- 10 dkg gomba
- 5 dkg reszelt sajt
- 1 dl olaj
- 1 kiskanál paradicsompüré
- sĂł, bors, pirospaprika

A közzététel dátuma: 2009-08-19



 96 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 709616