Magyar Ă©telek

Egyéb







Szalonnás csirkebatyu

A csirkedarabokat megsózzuk, enyhén meghintjük szegfűborssal. A fóliát kiterítjük, és kirakjuk papírvékony szalonnaszeletekkel. Erre fektetjük a húsdarabokat. Megszórjuk apróra vágott vöröshagymával, letakarjuk sonkával, és a fóliát ráhajtogatjuk. Sütőben kb. 45 percig sütjük. Vegyes paprika-paradicsomsalátát adjunk hozzá. Süthetjük parázson is.
 
Hozzávalók:
- 1 kg csirke
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 15 dkg sonka
- szegfűbors, só, olaj

A közzététel dátuma: 2009-08-25



 100 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 709607