Magyar Ă©telek

Egyéb







Szalonnás jérce

A csirke belsejét megsózzuk, meghintjük majoránnával. A nyakrésznél a bő nyílást hústűve1 összetűzzük. Beleöntjük 1/2 dl száraz fehérbort, és egy napig hűtőszekrényben pihentetjük. Megtűzde1jük sűrűn vékonyra szalonnacsíkokkal, leöntjük forró olajjal, megforgatjuk benne. A sárgarépát és a ze11ert megtisztítjuk, feldaraboljuk, a csirke mellé tesszük. Az elpárolgó levet borral pótoljuk. Tűzálló tálra tesszük, és locsolgatva a sütőben szép pirosra sütjük.
 
Hozzávalók:
- 1 tölteni való csirke
- 2 dl fehérbor
- 5 dkg füstölt szalonna
- 1/2 dl olaj
- 2 sárgarépa
- 1/2 zeller
- só, törött bors, majoránna

A közzététel dátuma: 2009-08-27



 102 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 700613