Magyar Ă©telek

Egyéb







Szatmári töltött csirke

A csirke bőre alá nagyon vékony szalonnaszeletkéket dugunk. Különösen a mellén él és a comboknál. Belsejébe tesszük a megtisztított, kettévágott almát, belül enyhén meg is sózhatjuk. Egy kevés bort aláöntve, lefedve, puhára pároljuk. Ha megpuhult, a belsejében párolódott almát apróra vágjuk, levében még egy kicsit pároljuk, majd elkeverjük a tejföllel. Ezzel a mártással tálaljuk.
 
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 5 dkg füstölt szalonna
- 1 alma
- 2 dl tejföl
- 1 dl bor
- sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2009-08-29



 104 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 719232