Magyar Ă©telek

Egyéb







Szilvával körített jérce

A megtisztított csirkét bedörzsöljük sóval, tűzálló tálba téve leöntjük forró olajjal, beborítjuk hajszálvékony szalonnaszeletekkel, mellétesszük a sárgarépát, a reszelt hagymát, megszórjuk törött borssal, és a sütőben, időnként saját levével locsolgatva, megsütjük. Megfőzünk 15-15 dkg rizst, aszalt szilvát. Paprikamártással leöntjük a megsült csirkét, és körítjük a párolt rizzsel és aszalt szi1vával.
 
Hozzávalók:
- 2 csirke
- 1 dl olaj
- 5 dkg füstölt szalonna
- 4 fiatal sárgarépa
- 1 fej reszelt hagyma
- 1 mokkáskanál törött bors
- 15 dkg aszalt szilva
- 15 dkg rizs

A közzététel dátuma: 2009-08-31



 106 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 725121