Magyar Ă©telek

Egyéb







Tanyasi csirke

Az olajban, fedő alatt, megpirítjuk a karikára vágott hagymát, meghintjük pirospaprikával, és hozzáadjuk a feldarabolt csirkét, megsózzuk, majd egy kevés vízzel félpuhára pároljuk. Ekkor hozzáadjuk a fölszeletelt zöldpaprikát, paradicsomot, a cikkekre vágott káposztát, és 5 percnyi párolás után hozzátesszük a megtisztított, kockára vágott burgonyát. Fedő alatt puhára főzzük, majd a fedőt levéve, nagy lángon, zsírjára sütjük. Adhatjuk a csirkét hosszú lével, húsos levesnek, akkor egy marék csipetkét főzünk bele.
 
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 50 dkg burgonya
- 1 kis fej édeskáposzta
- 2 zöldpaprika
- 2 paradicsom (vagy lecsĂł)
- 1 fej hagyma
- 2 evőkanál olaj
- pirospaprika, sĂł

A közzététel dátuma: 2009-09-01



 108 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 725436