Magyar Ă©telek

Egyéb







Tavaszi jérce

A csirkét feldaraboljuk, megsózzuk, megborsozzuk, és forró olajban hirtelen átsütjük. Rátesszük a kifejtett vagy konzerv zöldborsót, és megsózva, egy kevés vízzel puhára pároljuk. Ha megpuhult, zsírjára sütjük, és hozzáadjuk az apróra szeletelt gombát, a feldarabolt csirkemájat, és ezzel még néhány percig pároljuk. Meghintjük 1 evőkanál liszttel, egy kevés vizet is öntünk alá, hogy sűrű mártása legyen.
 
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 50 dkg zöldborsó
- 4 evőkanál olaj
- 1 evőkanál liszt
- 30 dkg gomba
- só, törött bors, zöldpetrezselyem

A közzététel dátuma: 2009-09-02



 110 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 709601