Magyar Ă©telek

Egyéb







Tejfölös jérce

Egy fej vöröshagymát a vajban megpirítunk, megforgatjuk benne a feldarabolt csirkét, egy kevés vizet öntünk alá, és fedő alatt puhára pároljuk. Ráöntünk 2 dl tejfölt, és egy darabig együtt forraljuk. Ezután a csirkét kiszedjük, előmelegített tálra rakjuk, a mártásba öntünk egy fél citrom levét és 2 tojássárgáját (habverővel simára keverjük). Ezzel már nem forraljuk, csak addig melegítjük, amíg egy kicsit be nem sűrűsödött. Ráöntjük a tálra, és rizzsel körítjük. reszelt citromhéjat is tehetünk bele.
 
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 1 fej vöröshagyma
- 5 dkg vaj
- 2 dl tejföl
- 1/2 citrom leve
- 2 tojássárgája
- sĂł

A közzététel dátuma: 2009-09-05



 111 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 725111