Magyar Ă©telek

Egyéb







Tűzdelt libamell

A libamellet sűrűn megtűzdeljük szalonnával, megforgatjuk forró zsírban, egy kevés vizet öntünk alá, hozzáadjuk a vöröshagymát, a fokhagymát, és puhára pároljuk. Amikor a hús megpuhult, kiszedjük a hagymaféléket a zsírból, beletesszük a tejfölt, elkeverjük, majd a húst állandóan locsolgatva saját levével, a sütőben pirosra sütjük.
 
Hozzávalók:
- 1 szép megnyúzott libamell
- 20 dkg füstölt szalonna
- 1 evőkanál zsír
- 1 fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 dl tejföl
- sĂł

A közzététel dátuma: 2009-09-15



 121 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 725829