Magyar Ă©telek

Egyéb







Vagdalt libamell

A libamellet kicsontozzuk, megdaráljuk. Összegyúrjuk egy tejben áztatott zsemlével, 1-2 gerezdfokhagymával, az apró kockára vágott, sóval, törött borssal, reszelt vöröshagymával párolt gombával és egy nyerstojássa1. Hosszúkás cipót formálunk belőle, a tetejét megkenjük Piros Arany paprikakrémmel, és ketchuppal, megöntözzük2-3 kanál forró olajjal, majd sütőben kb. 35-40 percig sütjük. Egy evőkanál olajban megpirítjuk az egy fej reszelt vöröshagymát, beletesszük a paradicsompürét, fölengedjük kétszer annyi vízzel, mint a paradicsom, ízesítjük sóval, törött borssal, babérlevéllel, rozmaringgal, és 5 percig forraljuk. Ha a húscipó megsült, fölszeleteljük, előmelegített tűzálló tálra rakjuk, és a fűszeres paradicsommártással leöntjük.
 
Hozzávalók:
- 1 szép nagy libamell
- 1 zsemle
- 1 dl tej
- 1 gerezd fokhagyma
- 15 dkg gomba
- 1 tojás
- 1 kanál paprikakrém
- 1 kanál ketchup
- 1 dl olaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1 kis doboz paradicsompüré
- 5 dkg reszelt sajt.
- só, törött bors, reszelt gyömbér, babérlevél, rozmaring

A közzététel dátuma: 2009-09-17



 123 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 725989