Magyar Ă©telek

Egyéb







Vagdalt sonkás csirkecomb

A nyers combokról a bőrt lehúzzuk, a húst a csontjáról lebontjuk. A sonkával együtt finomra daráljuk, hozzáadjuk a tejbe áztatott, kinyomott zsemléket, a nyers tojásokat, majd fűszerezzük. (A sózással vigyázzunk a füstölt hús miatt 1) Erősen kidolgozzuk, majd kivajazott őzgerincformába tesszük és 30-40 percig sütjük. A tetejét takarjuk le zsírpapírral vagy alufóliával. Ha elkészült, tálra borítjuk, szeleteljük, és saját levével meglocsoljuk. Burgonyapürét vagy tavaszi zöldfőzeléket adunk hozzá. Hidegen is nagyon ízletes.
 
Hozzávalók:
- 2 nagyobb csirkecomb
- 20 dkg sovány sonka vagy főtt tarja
- 2 zsemle
- 2 tojás
- 2 dkg vaj
- tej, sĂł, bors

A közzététel dátuma: 2009-09-18



 124 

Összesen: 134 db




Magyar Ă©telek
Szárnyas ételek


Látogatók száma: 719846